Har du et sommerhus, du gerne ville bruge noget mere? Så er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan få tiden til at gå med. Der er en masse ting, der kan hjælpe dig med at udnytte dine omgivelser til den fuldeste. Om det så er haven, skoven eller stranden, så er der massere af ting, som du kan give dig i kast med. Her kan du få inspiration til ting, du kan lave. 

Kano eller havkajak

Hvis du har et hus eller sommerhus, der ligger tæt på stranden, hvorfor så ikke udnytte havet? Der findes mange forskellige ting, du kan lave på vandet. Det kan f.eks. være kano eller havkajak. Hvis du har lidt flere penge at kunne bruge, vil du måske have en lidt større båd. Eller måske er du en af dem, der kunne tænke sig at hoppe med på de nyeste trends. Så er det et SUP-board, du skal have fat i. Ligemeget hvad der er mest dig, så er sikkerhed vigtigt, når man bevæger sig på vandet. Derfor kan du finde nogle lækre oppustelig redningsvest tilbud, så du er klar til det næste haveventyr. 

Bålplads

Det bliver ikke mere hyggeligt end mad over bål. Hvis du har haven til det, så kan du få meget glæde ved at lave en bålplads. Selve bålpladsen kan du lave selv, hvis du er lidt handy. Båludstyr kan købes i alle byg-selv butikker eller på nettet. Så kan du hurtigt komme i gang med at lave snogbrød, skumfiduser eller tomatsuppe. Hvis I har plads, kan I gro jeres egne tomater, som I kan lave mad af. Eller hvis I bor ved siden af en skov, kan I samle svampe ind til suppe – vær dog altid 100% sikker på, om svampene i finder må spises. Hvis I er det mindste i tvivl, så lad være. 

Spil til haven

Hvis du har en større have til rådighed, er det altid en god ide at have spil liggende i garagen. Det kan være alt fra kongespil til badminton til kroket. Har I ikke helt så meget plads, er spil som stigegolf også rigtig fine.