Står du og mangler en sum penge her og nu, og har i forvejen hørt om de såkaldte hurtig lån – eller sms lån, som de også kaldes. Måske er du en smule i tvivl om, hvad et sms lån overhovedet er, og hvordan du skal få finansieret et? Der er mange spørgsmål i forbindelse med at foretage et sms lån, og i denne artikel vil du få en lille guide til, hvad et sms lån er, og hvordan det fungerer.penge-penge-penge

Et sms lån er en betegnelse for en bestemt lånetype, hvor hovedformålet er, at de lånte penge skal bruges til sms lån. Deraf kommer navnet sms lån. Det gode ved et sådan lån er, at der ikke er nogen der skal vide, hvad pengene skal bruges til. Du kan faktisk helt selv bestemme, om dine penge skal bruges på en rejse eller om de skal bruges til en uforudset regning. Udbyderne skal med andre ord ikke vide, hvad lånet skal bruges til. Det vil også sige, at lånet kan optages uden indblanding fra bankrådgivere eller lignende.

Hvis du skal ansøge om et kviklån online, skal du først og fremmest finde ud af hvem du skal låne penge af, og hvor mange penge du har brug for. Herefter vælger du et af de mange firmaer der tilbyder hurtig lån rundt omkring i Danmark. Blandt de største udbydere finder du blandt andet GE Money Bank, LånLet og Pengeautomaten. Det hele kan ske nemt og hurtig online på udbydernes hjemmesider. Når du ansøger om et lån, skal man oftest give bestemte oplysninger ud til udbyderne. Dette kan være om dig selv og om dine indtægtsforhold. Så snart lånet er blevet godkendt og oprettet, kan du mange gange opleve, at dit lån allerede står på din private konto allerede 24 timer efter godkendelsen.

Men hvad så med renter? Alle udbyderne har naturligvis en bestemt rentesats, som du skal betale sammen med dit lån. Denne rente er meget forskellig fra firma til firma, og afhænger også af, hvor mange penge du ønsker at låne. Du kan selv være med til at bestemme, hvor meget du vil afdrage af lånet om måneden. Dette giver dig en vis frihed til, at få din økonomi til at hænge godt sammen, selvom du har taget et sms lån. Det er en meget god idé at gennemgå alle budgetter og konti, inden du foretager et sms lån. Du skal kunne betale dine månedlige afdrag som aftalt, ellers kan du risikere, at få ekstra gebyr eller renteafgifter. På credita.dk/sms-laan/, kan du nemt og hurtigt tjekke hvilke vilkår de største sms låns udbydere i Danmark tilbyder.  Men bliv nu ikke nervøs – så længe du kan betale dine afdrag til aftalt tid, kan du være gældsfri så snart alt er betalt tilbage.

Hvis du stadig er i tvivl om et sms lån er noget for dig, kan du på et stort udvalg af hjemmesider få gode råd til at håndterer din privatøkonomi, høre om andres erfaringer med sms lån og ikke mindst læse dig frem til alle de ting, som er værd at vide, inden du tager et lån. Vi skaber både debatter, giver rådgivning og formidler muligheden for at tage et sms lån.