Det tyske mærke, Pikeur, designer og producerer alt ridetøj til rytteren og er ridesportens nummer et, når det kommer til udstyr og beklædning. Brandet prioriterer funktionalitet og holdbarhed, samtidig med at designet er lækkert og moderne. De repræsenterer de nyeste og mest populære trends indenfor rideudstyr, som gør, at produkterne også egner sig til andre praktiske og aktive gøremål i hverdagen. Pikeur er blandt andet også kendt for sine gode pasformer, hvilket vil sige, at tøjet sidder perfekt og giver god komfort til rytteren. De fleste sportsudøvere ved, hvor vigtigt det er at have det rette udstyr, og at det i mange tilfælde kan tilføje de sidste procenter til præstationen.

Perfekte ridebukser fra Pikeur

Pikeurs ridebukser går man sjældent galt i byen med, og det er en af deres varemærker. Dette er fordi, de designer ridebukserne med både høj og lav talje og i de bedste materialer. Derudover bliver ridebukserne designet til både børn og voksne, så kvindelige ryttere i alle aldre kan få glæde af dem.

Ridebukserne fås i forskellige materialer og alle med forskellige funktioner, alt efter hvad man foretrækker. Man kan blandt andet finde Pikeur ridebukser, der med et godt saddelgreb egner sig til dressurryttere og ridebukser med knæskind, der henvender sig mere til springryttere. Uanset hvad man ønsker, fremstiller brandet ridebukser, der matcher krav og formål. Det eneste, man selv skal gøre for at vedligeholde sine perfekte ridebukser, er at følge vaskeanvisningerne, så de kan bruges mange timer i ridehallen.

 

Stort udvalg af ridebeklædning online

Ønsker man – uanset niveau – at udstråle selvsikkerhed og seriøsitet omkring ridesporten, er ridetøj fra Pikeur et godt valg, når det kommer til beklædning. Man kan finde et alsidigt udvalg af rideudstyr i højeste kvalitet og samtidig få professionel og dedikeret vejledning til at finde det helt rigtige. Teamet har mange års erfaring som aktive ryttere indenfor dressur, spring og jagtridning, og derfor forhandler de kun udstyr, som de selv kan stå inde for. Derudover er der tilknyttet et testcenter til den fysiske butik, så man kan få lov til at prøve sine potentielle køb af, inden man kører kortet igennem.