Passer du børn jævnligt? Så kender du uden tvivl også til den problematik med, hvad man dog skal lave med dem. Måske ønsker du, at de skal passe sig selv, men det er heller ikke altid lige nemt. Det handler om at aktivere dem, så de får det sjovt og har lyst til at blive passet hos dig igen. Men hvad kan man for eksempel lave? Det kommer vi med vores bud på her.

Motion: Gå en tur

Det er altid godt, hvis du kan få de børn du passer til at dyrke noget motion. De skal aktiveres, og det kan man gøre på flere forskellige måder. I kan enten dyrke sport, men noget der også er ligetil er at tage til et nyt sted og gå en tur. Så får børnene både rørt sig, men de får også nye indtryk i form af, at de oplever et nyt sted. Ønsker du ikke at gå en tur, men i stedet dyrke sport, så er nogle af de sportsgrene, der altid går rent hjem badminton, fodbold og stikbold.

Spil brætspil

Et andet mål du bør have dig, når du passer børn er at udfordre børnene lidt rent intelligensmæssigt. Det kan du for eksempel gøre ved at udfordre dem til et spil skak, ludo eller noget helt tredje, hvor tankerne skal sættes i gang. Det er også helt ok, hvis det er Wii eller anden former for sjove spil på konsol. Det kan for eksempel være på Playstation, X-box eller noget helt tredje. Mulighederne er uendelige, og børnene vil uden tvivl også selv have nogle forslag til noget, som i kan lave.

Slut af med tv og slik

Det må gerne være lidt specielt at blive passet. Børn elsker tv og slik, og det er en fremragende måde at slutte dagen af med. Har du ikke TV lige nu med børnekanalerne, kan du overveje at kigge dig om efter en god og billig tv pakke, hvor dette er inkluderet. Det behøver ikke at koster alverden, for mange udbydere er nemlig begyndt at tilbyde, at du selv kan mixe dine kanaler. Mange streamingtjenester har også et godt udvalg i børnefjernsyn, I også kan se.