Oplever du vokseværk i dit firma, og har I svært følge med i de opgaver, der skal vokseværkklares? Så er der en række opgaver, der med fordel kan outsources, så der frigives mere tid og flere ressourcer, det koster dog penge, men de er i de fleste tilfælde givet godt ud, hvis de frigivende ressourcer bruges effektivt. I denne artikel får du en række gode råd til, hvad du kan outsource.

Online markedsføring

Online markedsføring er et felt, der udvikler sig enormt hurtigt, og det kræver en stor viden, hvis man vil være med helt fremme. Det gælder både på AdWords, Facebook men i den grad også inden for SEO. Begynder man at få travlt i virksomheden, kan det være svært at følge med, og det kan på sigt betyde, at man taber terræn til konkurrenterne. Det er ingen interesseret i, og derfor kan det altså være en god idé at hyre en professionel konsulent ind, der kan hjælpe til med de svære ting.

Rengøring

Rengøring er virksomhedens sorte får. Ingen gider det rigtigt, men det skal jo gøres. Det går jo ikke, at der er helt beskidt, når potentielle kunder kigger forbi din virksomhed. Der er flere forskellige løsninger, når det kommer til rengøring. Mange vælger at hyre en ungarbejder, der kommer en gang i mellem for at gøre rent og klare andre huslige pligter. Det er en forholdsvist billig løsning. Andre vælger at hyre et professionelt rengøringsfirma, der kan foretage opgaven uden for arbejdstiden, så det ikke forstyrrer. Har du pengene til det, så er det helt klart investeringen værd. Hvis du træner dine medarbejdere til generelt at rydde op efter sig selv i hverdagen, så er det begrænset, hvor mange timer, du skal sætte af til rengøringshjælp.

Telemarketing

Er du ejer af firmaet, og er det dig, der står for salget? Så vil du sandsynligvis i takt med at dit firma vokser opleve, at der bliver mindre og mindre tid til at opsøge nye kundeemner, når hverdagens opgaver presser sig på. Måske har du udviklet en god teknik, måske har du ikke. Er din tid presset, bør du overveje at hyre en telemarketer ind. Måske bare nogle timer om måneden, så du kan få flere timer til de daglige opgaver. Du vil uden tvivl lære en hel masse!