Mængden af kemikalier, der bruges i forbindelse med rengøring af toiletfaciliteter hos virksomheder og institutioner, er enorm. De traditionelle rengøringsmidler er langt fra effektive nok, og i sidste ende leder ineffektiviteten til ringere vedligeholdelse af faciliteterne og ringere hygiejne. Dette ønsker HOPE A/S at gøre op med gennem deres mission om at hjælpe virksomheder og institutioner i en grønnere retning.

Mange af de konventionelle rengøringsmidler indeholder en skræmmende stor mængde af unødvendige og skadelige stoffer såsom petrokemiske stoffer, konserverings- og tilsætningsstoffer samt kunstig parfume. Dette er ikke blot unødvendigt, men er samtidigt også direkte skadeligt for miljøet såvel som toiletfaciliteternes besøgende. Derfor tilbyder HOPE A/S en kemifri rengøringsløsning, som er med til at mindske brugen af kemikalier.

Bedre rengøring giver bedre hygiejne

Et af de primære brands, HOPE A/S forhandler, er Enviro-Solutions, som er et af de førende, miljøcertificerede mærker indenfor kemikaliefri rengøringsmidler. I mere end 20 år har de haft fokus på at udvikle forbedrede løsninger, der skåner miljøet og effektiviserer rengøringen. De såkaldte bioenzym-produkter er naturens eget værktøj til at nedbryde bakterierne, der giver snavs og lugt på toiletfaciliteterne. Mikroorganismerne er med til at fortrænge ukendte og potentielt sygdomsfremkaldende bakterier og arbejder samtidigt videre lang tid efter påføring. Samtidigt med at være langt mere effektive hjælper bioenzym-produkter som Enviro-Solutions til at opretholde sunde faciliteter for både miljø og forbruger.

Intelligente løsninger til intelligente virksomheder

Missionen hos HOPE A/S er at hjælpe virksomheder og institutioner med at finde intelligente løsninger i forhold til toiletfaciliteter og vedligeholdelsen af disse. Dette opnås i langt højere grad ved at tænke grønt, eftersom naturens materialer er sundere og mere effektive. Udover at forhandle miljøvenlige rengøringsløsninger forhandler HOPE A/S også certificerede toiletfaciliteter, der er med til at skåne miljøet markant og samtidigt gør brug af innovative, effektive metoder. Om det er urinaler, håndtørrer eller andet udstyr, der er brug for, har Hope A/S et udvalg af de førende produkter indenfor markedet og tilbyder samtidigt kompetent rådgivning til den enkelte kunde. Står man som virksomhed overfor at skulle investere i nyt udstyr eller vedligeholdelsesprodukter til toiletfaciliteterne, kan HOPE A/S således hjælpe med at finde en fornuftig løsning, hvor intelligent innovation går hånd i hånd med miljøvenlige værdier.

Læs mere om de miljøvenlige rengøringsløsninger og resten af udvalget på webshoppen.